Utrecht - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Utrecht

  Utrecht

   

   

  Schmidt optiek Utrecht

  Oogmeting inplannen
   

  Schmidt optiek Utrecht

  Oogmeting inplannen
   

  Contactgegevens

  Parijsboulevard 89
  3541 CS Utrecht
  +31 30 294 3762

  Routebeschrijving

  Neem een kijkje in de winkel

  Openingstijden

  ***Vrijdag 10-06-22 pas geopend vanaf 13:00

  Ma:11:00 - 18:00 uur
  Di:10:00 – 18:00 uur
  Wo:10:00 – 18:00 uur
  Do:10:00 – 18:00 uur
  Vr:10:00 – 18:00 uur
  Za:10:00 - 18:00 uur
  Zo:11:00 - 17:00 uur 
   

  Schmidt Optiek heeft per 1 juni 2020 de prachtige experience store Reyer Lafeber Utrecht overgenomen. Sinds de overname staat er een luxe en exclusieve Schmidt Optiek aan de Parijsboulevard. Het met kunst versierde interieur laat een bijzondere indruk achter waar de beleving van de Optical Society helemaal tot zijn recht komt.

  Ons assortiment breidt zich uit met luxe topmerken als Lindberg, Dita, Cartier, Thom Browne, Chrome Hearts, Jacques Marie, Bottega Veneta, Barton Perreira, Gucci en nog vele anderen. Vrouwen en mannen kunnen hun hart ophalen bij de meest recente brillen en unieke zonnebrillen uit onze collectie.

  Schmidt Optiek is officieel hofleverancier en onze service gaat dan ook verder dan bij een normale opticien. Met de nieuwste apparatuur kijkt onze optometrist in Utrecht naar de gezondheid van uw ogen. Bij dit oogonderzoek hoort onder andere een netvliesonderzoek. Er wordt gekeken naar een gedetailleerd totaalbeeld van uw ogen, om u te voorzien van de beste oogzorg die een optiek kan bieden.

  Bij Schmidt Optiek Utrecht is het mogelijk om uw brilmontuur custom-made te laten maken: van het ingraveren van uw initialen tot het kiezen van een speciale kleur of het aanzetten van diamanten. Dit zijn een paar voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden die wij aanbieden, want ook de standaard services kunnen wij vanzelfsprekend leveren. U kunt denken aan een zonnebril op sterkte laten maken, de reparatie van uw zonnebril of het bestellen van nieuwe lenzen.  

  Als u niet in de gelegenheid bent om ons tijdens de vaste openingstijden te bezoeken, bieden wij een Private Shopping service aan. Na sluitingstijd blijven wij voor u open om u persoonlijk van dienst te zijn en kunt u gerust de tijd nemen bij de keuze van een nieuwe bril. Op de maandagochtend voordat de winkel open gaat kunt u ook een privé bezoek brengen. Onder het genot van een hapje en een drankje staan wij volledig tot uw beschikking om u te voorzien van de beste service.

  Woont u in of nabij Utrecht en zoekt u een goede oogspecialist? Kom gerust langs voor een bezoek, oogmeting of lenscontrole bij u in de buurt. 

  Tot ziens, 

  Het team van Schmidt Optiek