Leidschendam - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Leidschendam

  Leidschendam

   

  Schmidt optiek Leidschendam

  Oogmeting inplannen
   
   

  Contactgegevens

  Mall of the Netherlands
  Kornoelje 1
  2262 AX, Leidschendam
  070 - 240 0500
  [email protected]

  Routebeschrijving

  Openingstijden

  Ma:11:00–20:00
  Di:10:00–20:00
  Wo:10:00–20:00
  Do:10:00–20:00
  Vr:10:00–20:00
  Za:10:00–20:00
  Zo:12:00–18:00
   

  Onze nieuwste optiekzaak is gevestigd in het grootste, overdekte winkelcentrum van Nederland: Westfield Mall of the Netherlands. Om onze optiekzaak te mogen vertegenwoordigen in Leidschendam is een eerbetoon aan oudste optiek van Nederland: Schmidt Optiek Rokin in Amsterdam. Vanuit de rijke historie vanaf 1866, bouwen wij voort op de toekomst in Westfield Mall of the Netherlands. De uitbreiding naar dit winkelcentrum ziet Schmidt Optiek als kers op de taart. Als Koninklijke hofleverancier brengen wij de vakkundigheid, ervaring en professionaliteit naar Zuid-Holland toe, om u te voorzien van de beste oogzorg.

  Bij Schmidt Optiek vind u brillen en zonnebrillen van de meest luxe topmerken. Tot ons assortiment behoren: Lindberg, Dita, Cartier, Thom Browne, Chrome Hearts, Jacques Marie Mage, Bottega Veneta, Barton Perreira, Gucci en nog vele andere merken. Wilt u een montuur passen die niet in de winkel of op onze website staat? Contacteer ons via ons e-mailadres of telefoonnummer en wij helpen u graag verder.

  Voor oogmetingen en lenscontroles gebruiken onze opticiens de nieuwste apparatuur. Onze optometrist kan u net een stap verder helpen met onder andere een netvliesonderzoek. Een oogonderzoek geeft een totaalbeeld van de gezondheid van uw ogen, wat behoort bij de service voor iedere klant.

  Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen tijdens de standaard openingstijden? Met een Private Shopping service staat een specialist persoonlijk voor u klaar buiten openingstijden. Via deze privé afspraak nemen wij ruimschoots de tijd om u een volledige service te bieden.

  Onze professionals in Westfield Mall of the Netherlands staan klaar om u te ontvangen. We zien u graag verschijnen in de mooiste optiekzaak van Zuid-Holland.