Amsterdam Rokin - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Amsterdam Rokin

  Amsterdam Rokin

  Schmidt optiek Amsterdam Rokin

  Schmidt optiek Amsterdam Rokin

  Contactgegevens

  Rokin 72
  1012 KW Amsterdam
  +31 20 623 1981

  Routebeschrijving

  Openingstijden

  Ma:12:00 – 18:00 uur
  Di:10:00 – 18:00 uur
  Wo:10:00 – 18:00 uur
  Do:10:00 – 18:00 uur
  Vr:10:00 – 18:00 uur
  Za:10:00 – 18:00 uur
  Zo:12:00 – 18:00 uur

  Medio 2013 is de Schmidt winkel aan het Rokin overgenomen door Dhr. en Mevr. van Dijk en blijven als zelfstandig opticien bestaan. Schmidt Optiek staat garant voor gedegen vakmanschap, ouderwetse hoffelijkheid en servicegerichtheid. Onze karakteristieke optiek aan het Rokin is tevens de oudste in het land en officieel benoemd tot Koninklijke hofleverancier. Door het klassieke interieur ervaart u de luxe en waant u zich in een exclusieve omgeving, die tot op heden bijna hetzelfde is gebleven. 

  De collectie breidt zich uit van klassieke modellen tot de nieuwste brillen en zonnebrillen van topmerken.

  Ons assortiment breidt zich uit met luxe topmerken als Lindberg, Dita, Cartier, Thom Browne, Chrome Hearts, Jacques Marie, Bottega Veneta, Barton Perreira, Gucci en nog vele andere. Tevens kunnen uw brilmontuur volledig custom-made ontwerpen, waarbij u kunt denken aan een ingravering op de lens, een specifiek lenskleur naar keuze of diamanten toevoegen op het montuur. Wij denken met u mee om uw eigen creatie zo perfect mogelijk te ontwerpen.

  Onze optometrist en opticiens staan klaar om u te helpen met een oogmeting en lenscontrole. Met de meest recente apparatuur is onze optometrist u van dienst met gedetailleerde oogzorg, met onder andere een netvliesonderzoek om de gezondheid van uw netvlies te bekijken. Een geheel oogonderzoek behoort bij de service die wij bieden aan iedere klant. Voor het maken voor een correctiemontuur op sterkte, de reparatie voor uw zonnebril of andere vragen bent u van harte welkom in onze optiek.

  Bent u te druk om onze winkel te bezoeken tijdens de vaste openingstijden? Bij Schmidt Optiek hebben wij een Private Shopping service. Iedere avond kunnen wij u op afspraak van dienst zijn tussen 18.00 en 20.00 uur. Dit is ook mogelijk op maandagochtend voordat de winkel opent, tussen 10.00 en 12.00 uur s’ ochtends. Hiervoor dient u contact op te nemen via ons e-mailadres of telefoonnummer.

  Met onze ervaring, service en vakkundigheid die onze professionals beheersen zorgen wij ervoor dat u de perfecte keuze maakt.

  We zien u graag verschijnen in onze prachtige locatie voor een bezoek, oogmeting of lenscontrole. 

  Tot ziens, 

  Het team van Schmidt Optiek