Amsterdam Gelderlandplein - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Amsterdam Gelderlandplein

  Amsterdam Gelderlandplein

  Schmidt optiek Gelderlandplein

  Schmidt optiek Gelderlandplein

  Contactgegevens

  Arent Janszoon Ernststraat 567
  1082 LD Amsterdam
  +31 20 644 2108

  Routebeschrijving

  Openingstijden

  Ma:12:00 – 19:00 uur
  Di:09:30 – 19:00 uur
  Wo:09:30 – 19:00 uur
  Do:09:30 – 19:00 uur
  Vr:09:30 – 19:00 uur
  Za:09:30 – 18:00 uur
  Zo:12:00 – 17:00 uur

  Medio 2013 is de Schmidt winkel aan het Gelderlandplein overgenomen door familie van Dijk. Schmidt Optiek Gelderlandplein is de tweede optiek in Amsterdam, gelegen aan de Zuidas. Deze vestiging heeft een moderne uitstraling, wat perfect past bij de zakelijke omgeving waarin het zich bevindt. Schmidt Optiek behoort officieel tot de lijst van 500 Masters Company.

  Iedere klant wordt met professionaliteit, vakmanschap en hoogwaardige service van dienst bewezen. Met een uitgebreide collectie van exclusieve, klassieke en eye-catching monturen heeft u keuze tussen premium merken op het gebied van brillen en zonnebrillen. Ons assortiment breidt zich uit met chique topmerken als Lindberg, Dita, Cartier, Thom Browne, Chrome Hearts, Jacques Marie, Bottega Veneta, Barton Perreira, Gucci en nog vele anderen. Als u een model wilt passen die wij niet op de website of in de winkel hebben staan, neem dan contact met ons op via onze contactgegevens en wij helpen u verder. Dit betekent een opticien met uitsluitend hoog kwalitatieve monturen en service bij u in de buurt.

  Bij Schmidt Optiek staan uw wensen en de gezondheid van uw ogen voorop. Voor extra oogzorg is de optometrist op Gelderlandplein u van dienst aan de hand van een oogonderzoek. Met dit gedetailleerde overzicht kunt u verzekerd zijn van de beste service.

  Bij Schmidt Optiek is er de mogelijkheid om uw brilmontuur custom-made te laten maken, bijvoorbeeld het ingraveren van een logo tot het kiezen van kleurlenzen of het aanzetten van diamanten. Dit zijn een paar voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden die wij aanbieden, want ook de standaard services kunnen wij vanzelfsprekend leveren. Een bril op sterkte laten maken, lenzen vervangen van een correctiemontuur of een reparatie van een zonnebril uitvoeren behoren bij de services die wij bieden.

  Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen tijdens de standaard openingstijden? Met een Private Shopping service zijn wij speciaal voor u geopend van 18.00 tot 20.00 uur of op maandagochtend voordat de winkel opent, tussen 10.00 en 12.00 uur s’ ochtends. Wij nemen dan uitgebreid de tijd om u persoonlijk van dienst te zijn.

  U bent van harte welkom in onze optiek voor een bezoek, oogmeting of lenscontrole.  

  Tot ziens,  

  Het team van Schmidt Optiek