Cazal Zonnebrillen - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Cazal Zonnebrillen

  Cazal Zonnebrillen

  Seen 7 of the 7 products

  Cazal zonnebrillen

  Cazal zonnebrillen zijn door de verrassende, extraverte ontwerpen een sieraad van hoge kwaliteit. De trendy brillen van de Oostenrijkse designer Cari Zalloni zijn bepaald niet mainstream. Ze inspireren door de stijlvolle composities en het unieke karakter. De opvallende zonnebrillen van Cazal hebben hun oorsprong in de jaren 80 van de vorige eeuw in de hiphopscène. De zonnebrillen zijn vandaag de dag populair onder celebrity’s als Jay-Z, Brad Pitt, Gwen Stefani, Rihanna en Run DMC. Het spreekt voor zich dat Schmidt Optiek de extravagante Cazal zonnebrillen voor u in de etalage heeft liggen.

  Bijzondere monturen met verfijnde elegantie en vintage stijl

  Cazal zonnebrillen tonen zich door de bijzondere monturen, verfijnde elegantie en vintage stijl. Ze zijn zowel tijdloos als eigentijds. De herkenbare, charismatische signatuur van deze trendy zonnebrillen is al van ver te zien. De fervente fan noemt dit modeaccessoire liefkozend ꞌCazzyꞌ. De naam van het label is een acroniem van de voor- en achternaam van designer Cari Zalloni. In de ontwerpen van Cazal komen hoogwaardige materialen als goud, titanium en kunststof voor.

  Cazal zonnebrillen voor een persoonlijke, zelfbewuste stijl

  Met een Cazal zonnebril accentueert u uw zelfbewustzijn, individualiteit en modieuze stijl. U onderscheidt zich van de massa in het straatbeeld. De retro brillen hebben een heldere stijl en gedetailleerde afwerking. De weelderige frames met rijkelijke versieringen springen in het oog. Cazal verbergt geen schroeven, scharnieren en overgangen en laat elke zonnebril op een kunstwerk lijken. Het resultaat is een nobel ogende zonnebril die op magische wijze de aandacht van anderen trekt. Net als glinsterende sieraden.

  Cultlabel voor trendsetters met passie voor design

  Cazal is een cultlabel voor trendsetters met een passie voor design. De zonnebrillen vallen op door de prominente vierkante oogvorm en de verticale zijrand. Het label is terughoudend met kleuren en vertrouwt volledig op het exclusieve design en de gracieuze, voornamelijk gouden toepassingen. Doe inspiratie op bij het aantrekkelijke aanbod Cazal zonnebrillen in onze webshop. Schmidt Optiek zorgt als oudste optiekzaak van Nederland voor gratis verzending. U bent natuurlijk ook welkom voor een Cazal zonnebril op onze fraaie locaties aan het Rokin en Gelderlandplein in Amsterdam.