Barton Perreira Zonnebrillen - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Barton Perreira Zonnebrillen

  Barton Perreira Zonnebrillen

  Seen 10 of the 10 products

  Barton Perreira zonnebrillen

  Barton Perreira zonnebrillen staan voor chic, hoge kwaliteit en tijdloze elegantie. U loopt hiermee altijd een stap vooruit op de heersende mode. De uitdagende en verrassende ontwerpen van de monturen herdefiniëren mode en stijl. U ziet de passie voor innovatie. Met een zonnebril van Barton Perreira ziet u er goed uit en voelt u zich goed. De collectie van het Amerikaanse merk is gemaakt voor liefhebbers van prachtige modeaccessoires die kwaliteit op waarde weten te schatten en voor wie alleen het beste telt. Maak een keuze uit de selectie bij Schmidt Optiek en voel u gelukkig met een Barton Perreira zonnebril.

  Tijdloze zonnebril van Amerikaanse klasse die altijd on-trend is

  De brillenspecialisten Bill Barton en Patty Perreira bundelden in 2007 hun krachten om het gelijknamige label te beginnen. Het Amerikaanse merk gebruikt hoogwaardige materialen om handgemaakte glazen en monturen te maken die geliefd zijn bij de mode-elite. Barton Perreira zonnebrillen hebben een titanium of acetaat frame, dat in Japan op ouderwetse wijze wordt vervaardigd. Het acetaat wordt lang gedroogd voor een uitmuntende hardheid. Het tijdloze design van de onderscheidende zonnebrillen zorgt ervoor dat u een bril heeft die lang in de mode is.

  Barton Perreira zonnebrillen met perfecte pasvorm die glamour uitstralen

  Barton Perreira zonnebrillen hebben een uitstekende pasvorm. U voelt amper dat u een bril op heeft en wilt deze mede vanwege de artistieke uitstraling niet meer afzetten. De verschillende zonnebrillen stralen glamour uit. Dit blijft niet onopgemerkt onder de sterren uit de showbizzwereld. Zo is Barton Perreira een favoriet van Johnny Depp, Lady Gaga, Beyonce, Kim Kardashian en Rihanna. Het is daarom logisch dat u deze zonnebril meteen herkent. U voelt zich ook een ster in deze designbril met een ontwerp zonder compromissen.

  Zonnebrillen van Barton Perreira met prachtig kleurenverloop

  Bent u enthousiast over Barton Perreira zonnebrillen in mooie kleuren en met prachtig kleurenverloop? Sla meteen uw slag in de overzichtelijke webshop van Schmidt Optiek. Uw bestelling wordt gratis bezorgd. U bent ook welkom op onze mooie locaties aan het Rokin of het Gelderlandplein in Amsterdam, om een zonnebril van Amerikaanse klasse uit te zoeken.