Verzenden & retourneren - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Verzenden & retourneren

  Verzenden & retourneren

  Levertijd

  Als u een bestelling heeft gedaan en de betaling compleet is heeft u altijd binnen 2 werkdagen uw bestelling binnen! Let op: voor sommige producten kan de levertijd 5 tot 10 werkdagen zijn, dit staat dan ook aangeven bij de betreffende producten. De bestellingen worden verzonden met PostNL, zodra uw bestelling bij ons de deur uit is ontvangt u automatisch een track and trace. 

  Mocht u over de verzendingen/levertijden vragen of opmerkingen over hebben neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected]

  Retourneren

  Als u een bestelling wil retourneren kan dat altijd bij Schmidt Optiek.
  Binnen 14 dagen na de bestel datum kunt u aangeven per mail dat u uw product wil retourneren.

  De producten die wij verzenden hebben een zegel om de neus van de monturen zitten. Als deze zegel intact is kunt u altijd gratis binnen 14 dagen bij ons retourneren.
  Natuurlijk kunt u de brillen die u heeft besteld passen en kijken of hij goed bij u past, de zegel die aan de bril is bevestigd zal dit niet verhinderen.

  Retourneren of ruilen is niet mogelijk bij aankopen die worden gedaan in onze winkels, dit is alleen mogelijk voor webshop bestellingen

  Meer informatie over het retourneren kunt u vinden bij de Algemene Voorwaarden.

  Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben neem gerust contact op via de mail naar [email protected]chmidtoptiek.nl of bel naar 0639064503.