Schmidt Optiek X SENATORI - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Merken

  Schmidt Optiek X SENATORI

  Seen 6 of the 6 products

  Schmidt Optiek x SENATORI

  Selwyn Senatori is een vernieuwende kunstenaar, die mensen graag uitdaagt om anders naar hun dagelijks leven te kijken. Hij wil hun ogen openen; hun perspectief veranderen en hij helpt hen het conformisme te doorbreken. Zo helpt hij hen meer geluksmomenten te ontdekken.

  Senatori heeft een open blik voor de wereld en iedereen die erin zit: maar hij is altijd omgeven door mysterie en een toegewijd team van gelijkgestemde individuen om hem te helpen zijn dromen te verwezenlijken.

  Een groot deel van zijn leven is hij al fervent brildrager. Als geboren Italiaan is het bovendien een belangrijk onderdeel geworden van zijn stijl en imago. Een verlengstuk van zijn outfit. In Selwyn zijn zoektocht naar de schoonheid van het perfecte montuur klopte hij bij Schmidt Optiek aan, waaruit een prachtige samenwerking is ontstaan.

  Selwyn Senatori: 
  ‘’We zijn beide twee Amsterdamse merken die op een steenworp afstand van elkaar in dezelfde straat zitten. Schmidt Optiek bestaat al sinds 1866 en wij hebben onderhand ook al een hele geschiedenis met elkaar. Zo werkte mijn opa vroeger bij de bakkerij op de Heiligeweg en kwam hij voor en na de oorlog bij het brood bij ze langsbrengen. Het was onvermijdelijk dat ik met Schmidt Optiek een eigen model bril zou maken, omdat ik al tig jaar daar mijn brillen haal. Één en één is twee. Ik heb zo mijn eigen voorkeuren en zij kunnen uitstekend aan die wens voldoen. Hierdoor is dit prachtige project ontstaan.’’