Dita - Schmidt Optiek

Gratis verzending
Gratis retour
Exclusieve merken
Locaties in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam
 • Nederlands
 • Merken

  Dita

  Dita zonnebrillen

  Dita zonnebrillen onderscheiden zich in kwaliteit, pasvorm en uiterlijk. De handgemaakte brillen worden vakkundig in Japan gemaakt, met gebruikmaking van superieure materialen. U vindt in het aantrekkelijke aanbod van Schmidt Optiek zonnebrillen met 18 karaats goud, van hoogwaardig acetaat, titanium en witgoud. De luxe ontwerpen blinken uit door het oog voor detail. Van een duurzame en chique zonnebril van Dita heeft u een leven lang plezier. Ervaar het zelf en selecteer uw geliefde Dita zonnebril in onze overzichtelijke webshop.

  Kwaliteit, exclusiviteit en excentriciteit komen samen

  Dita is in 1995 opgericht in Los Angeles door Jeff Solorio en John Jupiner. Vrienden vanaf de basisschool en vandaag de dag twee van de meest invloedrijke designers in brillenmode. De veelzijdige collecties van het Amerikaanse label zijn geïnspireerd op de stijl uit de jaren 50 tot en met 80 van de vorige eeuw, met gebruikmaking van moderne herinterpretaties en innovatieve materialen. Een Dita zonnebril staat voor kwaliteit, exclusiviteit en een vleugje excentriciteit. Het is reden waarom het modemerk de toepasselijke slogan ꞌDita, als je durft!ꞌ in zijn uitingen gebruikt. De zonnebrillen zijn perfect voor trendsetters die hun eigen persoonlijkheid durven tonen.

  Luxe Dita zonnebrillen met comfortabele pasvorm

  Een Dita zonnebril op ambachtelijke wijze maken duurt drie maanden. Het Amerikaanse merk straalt pure luxe en vakmanschap uit en streeft in materiaalgebruik en optische lijnen altijd naar perfectie. De brillen voor mannen en vrouwen hebben een comfortabele pasvorm en bijzondere look van de monturen. Het logo van Dita is subtiel op de zonnebril geplaatst. De ontwerpen zijn even uiteenlopend als origineel. Van zonnebrillen die geïnspireerd zijn op de glamour van Hollywood tot de schoonheid van machines uit de Industriële Revolutie.

  Trendy zonnebrillen die populair zijn bij celebrity’s

  Bent u op zoek naar een stoer, stijlvol en exclusief design? Dita zonnebrillen zijn precies wat u zoekt. Ze zijn anders dan anders. De trendy zonnebrillen van Amerikaanse chic worden gedragen door sterren als Usain Bolt, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Victoria Beckman en Bratt Pitt. Dat wilt u toch ook? Kies uw Dita zonnebril uit de webshop van Schmidt Optiek en kom perfect gestyled voor de dag.